Brillen

mooi design en ongekende kwaliteit

MERKEN | KINDERBRILLEN | SPORTBRILLEN | ZONNEBRILLEN | VEILIGHEIDSBRILLEN

Onze collectie brillen is met de grootste zorg samengesteld. Wij hebben gekozen voor echte kwaliteitsbrillen met een comfortabele pasvorm. REMCO-OPTIEK is altijd op zoek naar de nieuwste modetrends en ontwikkelingen, waardoor de collectie 100% up-to-date is. Wie er ook in onze winkel in Nieuwegein binnenstapt, wij hebben altijd een passend montuur voorhanden.

Merken

We hebben veel verschillende merkmonturen in huis. Op nationale en internationale beurzen zoeken wij met het hele team onze collecties uit. Dit doen we heel bewust en we zijn daarbij niet merkafhankelijk. Wij zijn erg enthousiast over de volgende merken:
merkdealer-brillen-nieuwegein
| Naar boven

Kinderbrillen

We hebben een groot assortiment kinderbrillen, voor kleine kinderen tot tieners. Wij variëren per leeftijd van leuke peuterbrillen, stoere jongensbrillen tot mooie meisjesbrillen en gave tienerbrillen. Daarbij kiezen wij voor kwaliteit omdat kinderbrillen nu eenmaal tegen een stootje moeten kunnen. Voor onze kinderbrillen collectie zoeken wij op internationale beurzen de mooiste brillen uit. Krijg een indruk van onze prachtige kinderbrillen collectie.
| Naar boven

Sportbrillen

Omdat je ook niet met je nette schoenen gaat voetballen… is naast je outfit ook een sportbril van belang.
Welke sport je ook beoefent, voor bijna elke sport is een bril specifiek gemaakt om er veilig en vooral lekker mee te kunnen sporten. Met een montuur dat flexibel is en veren die goed blijven zitten.

Sportbril en sportglazen
Onze specialisten helpen jouw bij het kiezen van het montuur dat perfect moet aansluiten bij jouw gezicht en met de juiste glazen. De verschillende types sportglazen zijn kenmerkend per sport. Je kunt je voorstellen dat een sport als golf een heel ander glas verdient, zodat je meer contrast ziet op de green, dan bij het snowboarden of zeilen waar de reflectie van de sneeuw of water je kan verblinden. We vertellen je er graag meer over.

Sportbril voor kinderen
De sportbril is er ook voor kinderen: wij hebben deze ook in kindermaten. Want ook voor kinderen geldt dat je met een dagelijkse bril zeker niet gaat school gymmen of voetballen. Deze speciale bril moet tegen een stootje kunnen, tegen transpiratie en de ogen van je kind vooral beschermen.
| Naar boven

Zonnebrillen

Een zonnebril beschermt niet alleen uw ogen tegen schadelijke UV-straling, maar maakt uw outfit ook helemaal af. De collectie zonnebrillen van REMCO-OPTIEK bestaat uit kwalitatief hoogstaande merken.
Van minimalistisch en tijdloos tot extravagant en fashionable: ons assortiment behartigt ieders wensen en stijlvoorkeuren. Uiteraard zorgen wij voor de juiste glazen op sterkte.

Laat u verrassen door onze uitgebreide zonnebrillencollectie van topmerken zoals Persol, Ray-Ban, Oakley, Serengeti, Tom Ford, Polo Ralph Lauren, Dick Moby en Bollé. Er is altijd wel een montuur dat perfect bij u past. Heeft u eenmaal een keuze kunnen maken, dan zorgen wij als REMCO-OPTIEK in Nieuwegein voor de juiste brillenglazen op sterkte.

De zonnebrillen trends van nu zijn heel gevarieerd, maar vooral metaal, dubbele neusbrug, mooie afwerking en in elke vorm, rond, vlindervorm, strakke snelle zonnebril. Eigenlijk kan tegenwoordig alles. In correctiemonturen kunnen tegenwoordig ook zonneglazen worden geplaatst, waardoor het assortiment van zonnebrillen nóg groter is geworden.

Zonnebrillen voor het winterseizoen
Een zonnebril associeert iedereen met de zomer: op vakantie, op een terrasje. Maar het plezier en belang van een zonnebril is in de winter ook zeker aanwezig. Van de laagstaande zon kun je veel last hebben, bijvoorbeeld tijdens autorijden.
| Naar boven

Veiligheidsbrillen

Een veiligheidsbril is een montuur dat aangepast wordt aan jouw werk met de eventuele sterkte, cilinders e.d. die jij nodig hebt om je werk goed te kunnen verrichten. Wij hebben brillen voor mensen op de productievloer, beschermbrillen voor als je met gevaarlijke stoffen werkt, lasbrillen voor professioneel lassers etc.
Al onze veiligheidsbrillen en beschermbrillen voldoen aan de Europese veiligheidsnorm EN166.

Proteye
Wij kiezen voor bescherming en veiligheid voor Proteye. Dit merk levert als enige in Nederland gecertificeerde brillen met de dunne Prolite glazen. Deze glazen zijn lekker licht en geven meer gemak bij het dragen van de bril. Bovendien heeft het merk de nodige accessoires zoals beschermkapjes om te zorgen dat een gewone bril ook echt afgesloten wordt.
Heb je een vraag welke bril voor jouw werk of je personeel voldoet, maak een afspraak.
| Naar boven

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.