Glasadvies

Persoonlijk en op maat

BIFOCAAL | ENKELVOUDIG | INDOOR (COMPUTER-GLAZEN) | MULTI-FOCAAL

Voor een optimaal draag- en kijkcomfort zijn kwalitatieve brillenglazen onontbeerlijk. Wij geven u altijd een eerlijk glasadvies zodat u vooraf duidelijk weet wat u van de glazen mag verwachten. REMCO-OPTIEK adviseert de brillenglazen van HOYA, één van de meest vooraanstaande glasleveranciers van Nederland. Deze glazen van topkwaliteit op basis van geavanceerde glasontwerpen, sluiten aan bij onze visie: onderscheidend in dienstverlening en het aanbieden van innovatieve producten.
hoya-brillenglazen-dealer

Bifocale glazen

Een klassiek alternatief
Bifocale glazen worden gebruikt door presbyopen die een correctie nodig hebben voor veraf en nabij. Voor een helder zicht op alle afstanden adviseert HOYA het gebruik van multifocale ontwerpen boven bifocale glazen.
| Naar boven

Enkelvoudige glazen

Voor iedere sterkte het juiste glas
Om iedere klant te laten kiezen voor het beste persoonlijke glasontwerp biedt HOYA enkelvoudige kunststof glazen aan in vier verschillende designs, Nulux Active TrueForm, Nulux iDentity V+, Nulux TrueForm, Hilux TrueForm en Hilux Classic.
De diverse designs worden uitgevoerd in een ruime keus aan materialen en coatings.
| Naar boven

Indoor glazen (computer-glazen)

De fijnste details in beeld
Hoyalux iD WorkStyle V+ is de geavanceerde indoor oplossing die perfect is afgestemd op de individuele werkomstandigheden en draagcondities van de brildrager. Het biedt optimale visuele diepte- en breedteperceptie op alle tussenafstanden, en is ideaal voor mensen die kantoorwerkzaamheden of gedetailleerd werk uitvoeren. Dankzij de Binocular Harmonization Technology zijn de binoculaire prestaties ongeëvenaard. De drie ontwerpvarianten zijn afgestemd
op specifieke kijkafstanden, afhankelijk van de behoeften van de klant.
| Naar boven

Multifocale glazen

Voor elke presbyoop een gepaste oplossing
De multifocale glazen van HOYA zijn wereldwijd bekend onder de naam Hoyalux. De Hoyalux glazen zijn, met de speciaal door HOYA ontwikkelde ontwerp- en calculatiemethoden, vervaardigd voor het kijken op alle afstanden. Bij ieder ontwerp staan natuurlijk zien en functionaliteit voorop. Bewegingsvrijheid, ruimtelijk zien en moeiteloos schakelen van veraf naar nabij hebben een belangrijke rol bij de ontwikkeling van HOYA multifocale glazen. Daarnaast zijn snel visuele informatie verwerken en ontspannen lezen belangrijke uitgangspunten om een perfect ontwerp voor elk oog te produceren.

De glazen onderscheiden zich door een uitstekend multifocaal ontwerp, dat door de brildrager als zeer comfortabel wordt ervaren. Bij de technische ontwikkeling van de HOYA multifocaal ontwerpen wordt maximaal rekening gehouden met de natuurlijke kijkgewoontes en -behoeftes van de brildrager.
| Naar boven

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.