Oogzorg

De allerbeste oogzorg in regio Nieuwegein

REMCO-OPTIEK biedt de beste oogzorg in regio Nieuwegein en heeft een nauwe samenwerking met de Eyescan oogzorgkliniek. Onze specialisten zijn hier intern opgeleid en nemen daardoor een deel van de taken van de oogarts over. Zo nemen wij bijvoorbeeld de voor- en nazorg rondom een staarbehandeling voor onze rekening. Door de goede contacten met Eyescan is er bovendien een snelle doorverwijsmogelijkheid en een korte wachttijd.

Eyescan onderzoekscentrum

eyescan oogmetingREMCO-OPTIEK is tevens aangesloten bij Eyescan onderzoekscentrum. Zo kunnen onze specialisten aan de hand van een specialistisch onderzoek beoordelen of uw ogen geschikt zijn voor een ooglaserbehandeling. Benieuwd naar de mogelijkheden? Maak dan gerust een afspraak.

Oogmeting

Het is verstandig om eens per twee jaar je ogen te laten opmeten. Ogen veranderen ons hele leven en een oogmeting is dan een belangrijke check-up die je af en toe laat uitvoeren. Jouw oogmeting wordt verricht door een gediplomeerd opticien of contactlensspecialist. Je kunt hiervoor een afspraak maken door te bellen met 030-6060713

Wij starten altijd met een aantal vragen om zo de achtergrond of problemen te achterhalen en te bepalen of extra metingen nodig zijn. Wij werken met moderne geavanceerde apparatuur, waarmee we de sterkte en cylinders kunnen bepalen, maar ook afwijkingen kunnen constateren in diepte zien en het samenwerken van de ogen.

Oogdrukmeting

Wanneer je ouder bent dan veertig, wordt de oogdruk ook gecontroleerd. Een te hoge oogdruk kan leiden tot problemen met het gezichtsveld (glaucoom). Door dit tijdig te signaleren, kan gezichtsverlies of gezichtsveldverlies worden voorkomen.

Optometrisch onderzoek

Mocht er aanleiding zijn tijdens de oogmeting voor verder onderzoek naar uw ooggezondheid, dan kan de opticien/contactlensspecialist advies geven voor een optometrisch onderzoek of orthoptisch onderzoek. Het optometrisch/orthoptisch onderzoek zal plaats vinden bij Eyescan Oogzorgkliniek te Utrecht. U kunt via REMCO | OPTIEK een afspraak plannen of zelf contact op nemen met 088-1111900

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.